Julafton:)

2009-12-25 @ 06:33:01

Ídag är det juldagen, alltså dagen efter julafton för er som inte visste det:P

Dagen igår var lång men gick väldigt fort, det började med att vi alla fixade oss julfina på morgonen sen gick vi ner till t:s föräldrar o började myset... tyra fick första klappen från tomten, en bok med fyra böcker i, uppskattad!på fm så åkte jag t och tyra hem till tyras faster/gudmor o kusin som inte kunde komma på fika senare för det skulle iväg. Vid middagstid så sov tyra och vi åt det kalla på julbordet(ny tradition) så man slipper röran på tallriken haha, gott var det:) 

När tyra sovit middag kom hennes farbror och sen osså hennes faster och kusinen fast att det inte kunde från början så det var bara mys med fika..hon fick klapp, en fin nyårsklänning med vit tröja till och strumpbyxor. Jättefint!
Vi kollade på Kalle med dem sen när de åkt, började t:s mamma förbereda maten och lite innan 5 kom tpmten tyill tyra (t) och hon var inte rädd alls, tyckte det var jätteskoj att hjälpa tomten dela ut klapparna. Tyra fick öppna sina och vi öppnade våra senare när tyra somnat.

Hon hade fullt upp med sina nya leksaker så kunde knappt slita henne när det var dags för mat, varm mat denna ggn:) Mätta och glada satt vi o kollade på tyra när hon lekte sen var det sängdags.

Sen öppnade vi våra klappar, fick mer än jag trodde!

När vi var klara så började svenssonsvensson vilket är ett måste haha... sen gröt sen godis sen sängen:)

Idag vaknade tyra vid 5.20, dundertrött men vad gör man:)

Återkommer med julklappslista senare:)

Idag är det mer julmat och mys på schemat annars inget planerat, t fyller år i morgon osså!

kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0