Long time no see..eller ngt!?

2008-12-29 @ 06:59:54
Hej allihopa!

Följer alla andras bloggar men skriver knappt i min egen nu längre. Nu sover tuttan mer på rutin så man kan göra lite mer på dagarna.

Julen har varit mkt bra, ätit som ett svin men fått lite roliga julklappar.
Tyra fick en gunghäst, böcker, kläder, en fin stickad pippidocka, tallrikar, bitring, smyckeskrin, halsband:)

T har fyllt 30år i dagarna och vi bjöd inte in ngn alls men helt plötsligt var halva släkten här, och det var inte ens det en tredje del typ och då var det typ 20 pers, där stod jag .. oj ojo... Tyra sov igen hela alltet för hon hade vaken hela dagen nästan, hah!

Här kommer lite bilder på tuttisen;
 
På den "röda bilden" sitter tyra på sin nya gunghäst, ser skitskraj ut, hihihi

Tyra växer och växer, nu håller hon nästan nacken helt och hållet..

kram kram

åhh många är vi som klagar- LÄS detta!

2008-12-19 @ 11:30:13
http://mammamelissa.blogg.se/category/forlossningen.html

Jag grät och grät, läs detta!

Lite fler bilder:)

2008-12-12 @ 09:18:22

ja och tyra på sjukan, tyras första bad inne på sjukan, 2 tomtebilder som vi tagit för julkort, tyra med joel och maria:)

glömde

2008-12-11 @ 11:31:42
Glömde skriva att vår tjej gått upp till 5100g och är 58 cm lång...

11 december 2008

2008-12-11 @ 09:37:49

,Ja i dag är det 13 dagar till julafton,längtar! Idag är även bf dag för ola och marie på jobbet, hoppas !!

Igår var jag i stan med tyra och träffade malin, shoppade lite, kan inte låte bli fast pengarna tryter, blev en skjorta på rea på hm och en rosa kofta. På kappahl blev det ett par jeans i strl 74 på rea för bara 59,50 och ettt/svart set med mimmi på. Å på exit blev det två scarf/haklappar som behövs för allt kräk o så. Var även på åhlens som nu säljer barbarpapa kläder till barn, hur söta som helst, älskade barabapapa när jag var liten , så det blev ett julklapptips till mormor;)

Malin har förövrigt börjat blir riktigt tjock haha, om man ser på hur smal hon är egentligen!

Tyra sover nu, en stund på förmiddag, en powernapp;)

Lägger upp lite dåliga mobilbilder på lilla tyra:Ska snart gå och hämta paketet från hm med kläderna jag beställde till tyra förra veckan på rea, har blivit mkt till henne nu men kan inte låta bli, skulle behöva inhandla lite kläder till mig egentligen, men väntar till jag gått ner lite fler kilo, står kvar på ´- 13 sen förlossningen, men efter jul och nyår ska det sättas igång med träningen, ta fram carmen electra träningsdvd som jag kan rekommendera för jag blir i alla fall dösvettig, men jag har inte kondition haha...

i helgen ska vi handla kungsgran som är bättre än vanlig gran mot allergi, vill ju ta det säkra före det osäkra.. men äntligen riktig gran, wihoo, älskar verkligen julen!!

grattis emlisch till lilla elliott, så roligt, längtar efter bild!!

kram kram allihopa

glad lucia om vi inte hörs innan..


namnsdag

2008-12-09 @ 08:13:37
hej hej

idag är det tyras första namnsdag, Anna, även min mammas och torgnys mormors namsdag, grattis grattis på er...

vad har hänt sen sist, inte mkt, hade julbak i helgen med torgnys mamma, gick bra:)

Tyra växer, ska til barnläkaren idag, se hur mkt ho väger nu.. hon har fått börja ha lite strl 62 nu ossså, man kan säga att hon är mittemellan... men inser att jag inte har ngt i rosa i strl 62, dåligt!!! måste införskaffas efter jul, pengarna tryter haaha..

igår var malin och annicka här, som kom hem från thailand i söndags, fick en jättefin uppsättning kläder i gult med anka på .. fikade med lussekatter och julmust, mumsigt!

jaja vi ses och hörs.. tyra vill ha mamma nu...

kram kram

Long time ago..

2008-12-05 @ 13:04:04
Ja det är långt mellan inläggen men så är det att ha bebis, men älskar det, nu har vi ätligen fått bukt med maten osså, har inte jättemkt mjölk i brösten så hon ammar bara några ggr om dagen och på natten annars får hon ersättning, hade nan 1 först men har nu gått över till nan 2, vilken skillnad. På nan 1 sov hon knappt en timme och på nan 2 över tre i mellanåt, bm tyckte vi skulle vänta men tyra ville äta hela tiden, typ efter 45-1 h hela tiden och det fungerar ej, så nu sover hon mitt på dagen vilket hon aldrig gjorde innan..

Var inne på hm:s hemsida innan, som hade rea på barnkläder, köpte upp lite, för det var så billigt, köpte en hel del för bara 350 kr...

Idag ska vi äta räkor om mysa...

nä nu vaknade tuttan,..

ha det bäst

kram kram

RSS 2.0