Julstämningen på topp

2008-11-26 @ 11:10:09

tyra sover förmiddag, sover typ förmiddag ..

Här kommer lite julbilder:
 

Stjärnorna i storarummet hänger inte riktigt rakt ännu men det ska rättas till, och julgranen ska upp senare i december..Lay christmas!!


Grattis till mig själv:P

2008-11-26 @ 09:40:35
Ja idag blir jag 21 år ung, haha...

Julpyntade igår och det är inte lätt med en vaken bebis, menfint blev det,lägger in bilder sen om lillan sover...

Var hos frissan igår osså, blev jättenöjd,lägger kanske in bild pådet ossså...

idag ska jag inte göra ett skit, och äta massa skit, haha...

kram kram

idag blir gumman 1 månad

2008-11-25 @ 09:26:27
haha ja det är sant, en månad sen ikväll.. knäppt att jag vid denna tiden låg och hade ont!

sitter hemma idag med tuttan som sitter här brevid mig i sin bilbarnstol, snäll så är hon..

idag ska jag till frissan för första ggn sen studenten 2007, behövs verkligen, t betalar, får det i födelsedagspresent, fyller ju 21 i morgon, wihoo, firas nej inget alls, folk brukar vara dåliga på att komma ihåg min dag...!

kram kram

Bättre bilder från idag:)

2008-11-20 @ 13:27:50
Ja nu sover tuttan, har lite tid att sitta här och ta hand om lite andra saker..

lägger in lite bättre bilder från idag...
Tack för era fina kommentarer, hon är finast i världen och snällast, o hungrigast haha..Här ligger hon under sin nya fina sängmobil som jag köpte igår med nalle puh, wihoo, dyr var den men vi har ju  fått lite pengar som vi ska ha till henne så jag passade på.. kram

Tyra Anna Margareta Andersson

2008-11-19 @ 13:36:01
Här kommer lite bilder på vår lilla pärla, dock tagna med mobil och är inge vidare...


När Tyra kom till världen...

2008-11-02 @ 11:12:51

Idag är tyra en vecka och en dag gammal...

Allt började på natten mellan den 23 oktober och den 24 oktober(bf) med att jag fick en liten blödning när jag var på toa, ringde förlossningen som sa att jag ska skulle ta på mig en binda och om det blev värre skulle jag ringa. Okej tänkte jag och gick och la mig, strax efter började värkarna, kunde inte somna, gick upp och la mig på soffan och kollade på bererl hills medan jag klockade värkarna(som jag tyckte gjorde jätteont), var i början 8-10 min i mellan men ökade fram mot morgonen till mellan 4-6 min, ringde förlossningen som tyckte att vi skulle avvakta lite till, gick in i duschen, hjälpte inte. Vid tolv åkte vi in till förlossningen efter att jag ringt och de sagt att vi skulle komma in, värkar i bilen på väg in. Kom in fick ett rum, satte på ctg-kurvan och fortsatte ha värkar, blev undersökt men var bara öppen 1cm, fick åka hem vid 3 igen. Väl hemma fortsatte värkarna, åt en halv pizza med ett antal mellanrum, la mig i sängen för att försöka vila men värkarna blev starkare och jag blev allt tröttare, hade inte sovit sen 1 natten innan, t orolig och när klockan var ca. 00.00 ringde han in och sa att det blivit värre och att jag behövde sova. Fick komma in igen, fortfarande bara öppen 1 cm men livmodertappen lite mindre, fick sömntabletter och spruta eftersom jag var tvungen att sova, värkarna väldigt starka, sov lite men inte mkt. Vaknade på morgonen, dags för ctg-kurvan och frukost, värkar fortfarande, fick order om att vi skulle ut och gå, gick i över en timme, varje värk stod jag lutad mot t. Kom tillbaka, åter igen gång på igen ctg-kurva och undersökning, öppen 3 cm wihoo! Slipper åka hem igen. Värkar hela tiden, ngn gång på eftermiddagen vid 2 tror jag, vill ha smärtstillande, fick byta rum först, ville inte ge mig lustgas riktigt ännu, var fortfarande bara öppen 3 cm men nu var det mjukt och tappen var borta. Fick lavemang och duscha, hjälpte sådär, fick mat, kunde inte äta, fick lustgas till slut! Gött!! Vid 8.15 stod jag upp med min lustgas i en sån där ståstol, då gick vattnet, konstig känsla men äntligen!! Undersöktes, 5 cm öppen, wihoo.. Sen gick allt bara så snabbt, skulle få ryggbedövning men hann inte för nu var jag helt plötsligt öppen 8 cm och snart 10 cm, upp på knä som jag verkligen inte ville, lustgasen var nu på högsta, och jag inne i en dvala, ville bara krysta, t gav mig vatten och hjälpte mig, till slut fick jag lägga mig ner i gynställning, nu var lustgasen avstängd till syrgas för jag ville bara krysta inte andas, fick nu krysta och det var bäst av allt, sen kom lilla tyra upp på mitt bröst och jag kunde andas!! Frågade t vilket kön det var och han sa att det var en tös, åh en tyra!!

usch, sammanlagt blev det 45 timmar med värkar, skönt att det var över men kan tänka mig att göra det igen men inte nu haha..

Hon är världens sötaste barn, min lilla tyra!

Kom tyvärr inte hem från igår för lilla tyra blev lite sjuk, gulsot, som mänga barn får men nu är hon frisk och utskriven så nu är vi äntligen hemma. Just nu sover tuttan som en stock i sin spjälsäng efter att ha varit uppe och vaken några timmar. 

Nu är det tillfälle för besök;)

Jag mår bra, kissar och bajjar utan problem, sprack ca. 1 cm som läker av sig själv. T mår osså bra, men vi är båda trötta som tusan men också väldens lyckligaste.
Sitter och kollar flickkläder på nätet nu, har fått lite pengar att köpa till henne. Wihoo!´

Ha de bra

kram kram


Tyra är här..

2008-11-01 @ 08:02:30
Tittar in en snabbis så här på lördagsmorgonen, 1 vecka efter att tyra entrade världen. Kommer inom kort att skriva en liten förlossningsberättelse.

Tack för alla kommentarer..

Tittar in snart igen

kram kram

RSS 2.0