v.37

2008-09-26 @ 13:25:41

Går in i vecka 37, snabbt går den nu... ser ni hur koncentrerad jag är när jag tar bilden, skakar på handen det är därför.. hehe... Nu är i alla fall spjälsängen färdigmålad, tog bara lite mer än 2 timmar denna ggn men det känns i ryggen.

Råkade ut för ett litet bakslag i renoveringen idag osså, de vi målade på väggarna igår det lyfter sig.. Men som tur av bara på en av väggarna, så nu måste vi riva ner den tapeten och så ska vi tapetsera med enfärgad tapet i stället. Blir lite extra jobb men forhoppningsvis så är vi klara på söndag med allt ändå...sånt är livet!


Vecka 37

Bebisen - Bebisen väger nu nästan 3 kg och är 47 cm lång. De flesta bebisar har vänt sig med huvudet neråt nu. Om den inte har gjort det brukar man försöka vända bebisen. Den tränar sina lungor genom att dra in och trycka ut fostervatten i dem. Lungorna är det sista av bebisens organ som mognar.

Du - Livmoderns mått kan vara detsamma som förra veckan. Det kan även vara mindre eftersom att bebisen sjunker mer och mer. Men är du förstagångsföderska kan ditt magmått vara 33 till 36 cm. Försök vila nu inför förlossningen varje dag när du kan för sen kommer du bara få göra det när bebisen vill.


Kommentarer
Postat av: Anna Åkesson

Heej. Härligt se din bebismage :P Kul för dig :)

Hoppas allt är bra, stor kram

2008-09-26 @ 15:49:32
URL: http://dendaranna.blogg.se/
Postat av: sandie

guuud vilken fin mage du har gumman :)

och ni har verkligen gjort det jätte fint till bebisen! hoppas verkligen att allt ska gå bra när det väl är dags. kramiiiiis

2008-09-29 @ 17:03:54
URL: http://sardnas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0